SAMEN OPLOSSINGEN
BEDENKEN MET ONZE
KLANTEN EN SLIMME
TECHNOLOGIE

 
 
Rapid app development
PROCESS
TECHNOLOGY

Veel bedrijven en overheden zitten midden in het proces van digitale transformatie. Niet alleen informatiestromen, maar ook processen worden in toenemende mate gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Ondanks alle innovaties en de inspanningen die organisaties hebben verricht om processen verdergaand te automatiseren, zien we in de praktijk dat essentiële bedrijfsprocessen nog altijd bestaan uit gegevensverwerkende taken zoals verzamelen, beoordelen en data entry. Deze taken worden gekenmerkt door een hoge mate van handmatig werk, wat veel tijd kost, foutgevoelig is en vaak minder uitdagend is voor medewerkers.

Digitaal koppelen van verschillende systeemen met onze oplossing waarmee organisaties een volgende stap kunnen zetten in het automatiseren van werkprocessen. Onze softwareoplossing kan veel, zo niet alle, handmatige en voortdurend terugkerende gegevensverwerkende taken uitbannen. Met onze oplossing is het mogelijk taken te automatiseren die tot nog toe zijn blijven liggen.

Vrijwel iedere organisatie staat onder druk om de efficiency op te voeren. Het digitaliseren en automatiseren van bestaande bedrijfsprocessen biedt hiervoor goede mogelijkheden. Toch leunen nog veel bedrijven binnen hun digitale processen op handmatige taken voor vitale bedrijfsprocessen, zoals het verzamelen van informatie uit verschillende systemen, websites en portals. De uitvoering van deze repeterende handelingen vraagt vaak veel van medewerkers. Steeds opnieuw in- en uitloggen in diverse systemen, geen up-to-date informatie beschikbaar hebben en fouten zijn vaak het gevolg.

Het automatiseren van repetitieve processen wordt door velen de vierde industriële revolutie genoemd en staat aan de basis van de volgende efficiëntie verbetering in uw organisatie.

Info

{{msg.body}}